Voeg je koptekst hier toe

Door nauw samen te werken met onze partners kunnen we onze dienstverlening voor onze opdrachtgevers nog beter te verzorgen. Het specialisme van onze samenwerkingspartners begint waar onze dienstverlening stoptWij werken met hen samen omdat wij ze vertrouwen, en zij werken met ons samen om exact dezelfde reden. Goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Van de onderstaande organisaties mag u kwaliteit verwachten.

 
 

Samen Beschermen
met
Onze partners

bio-training.nl

Wij verzorgen informatiebeveiliging training voor de Nederlandse Overheid op basis van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. bio-training.nl is geaccrediteerd trainingsinstituut voor de Certified BIO Professional trainingen.

WatchOut Recherche

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Controlbee.nl

ControlBee levert een universeel softwareproduct en gereedschap dat zij samen met domein specialisten toepast in uiteenlopende domeinen en branches. ControlBee is bedoeld voor adviseurs die samen met hun klanten eenvoudig grip willen krijgen op governance, risk & compliance (GRC) op het gebied van informatiebeveiliging, privacy, kwaliteit, milieu en veiligheid.

Networking4all

Networking4all is partner van Security Risk Watch voor het uitvoeren van verschillende soorten cybersecurity, zoals penetratietesten inclusief adviesrapportage, awarenesstrainingen en een eigen managed SOC/SIEM. Networking4all is tevens sinds lange tijd één van de grootste SSL- en Signingcertificaten-aanbieders in de Benelux.