Over ons

Security Risk Watch is een coöperatie die op een verfrissende en persoonlijk betrokken wijze organisaties helpt om mensen, eigendommen en informatie te beschermen. Wij staan voor vernieuwende en kostenbesparende oplossingen. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide kennis zijn wij breed inzetbaar.

Ons team

ing. Mike Zeegers RSE

Principal Security Professional

Mike begeleidt als ervaren Security Professional (middel)grote ondernemingen en organisaties met het verder professionaliseren van de Security. Hierbij legt hij de focus vooral op strategisch (Beleid) en tactisch (Organisatie) niveau. Daarnaast fungeert Mike als interim- Security Manager en heeft hij zijn papieren om als Particulier Onderzoeker te fungeren. Kennis van de fysieke Security is zijn passie en waarbij hij niet alleen adviseert maar controleert.

ing. Ruben Zeegers CISSP CIPM CBP

Principal Security Professional

Ruben is een ervaren Security professional die grote en complexe organisaties adviseert. Hij geeft advies aan het topmanagement op het gebied van vraagstukken over cyber-, fysieke en informatiebeveiliging. Activiteiten zijn beleidsontwikkeling, Security Management (ISMS), ISO 27001 compliance, Privacy, Risk Management, bedrijfscontinuïteit en bewustwording. Ruben is tevens actief als Security trainer, auteur en professioneel spreker.

Milan Hulleman CPO CBP

Principal Security Professional​

Milan adviseert als Security Professional grote en complexe organisaties op het gebied van fysieke beveiliging, privacy en informatiebeveiliging. Hij begeleidt organisaties in het opzetten van Security Management Systemen, Risk Management en NEN-7510 Compliance. Daarnaast bezit Milan veel kennis van operationele maatregelen waardoor hij fungeert als begeleider tijdens implementatietrajecten. Daarnaast is Milan actief als Particulier Onderzoeker. 

Julian van Sijp BA

Security Professional​

Met zijn ervaring in de ‘Cyberwereld’ is Julian in staat om als Security Professional organisaties te ondersteunen in vraagstukken rondom Informatiebeveiliging & Privacy. Verder bezit Julian ruime kennis van Pentesting, Red-Teaming en Cybersecurity.

René Bouter CISM CIPM

Security Professional​

René is een ervaren beveiligings- en privacyprofessional. Zijn ervaringen en kennis liggen op het gebied van informatie en fysieke beveiliging, Business Continuity Management en Compliance op het gebied van beveiliging. Hij heeft ook veel organisaties ondersteund bij het implementeren van de vereisten van de AVG / GDPR

Maurice Scheijbeler APP

Security Professional

Maurice is een ervaren Security professional die vanuit Risicomanagement organisaties ondersteunt. Maurice zet zich in om continue verbetering te borgen vanuit bedrijfsprocessen om een werkbaar resultaat te realiseren op het gebied van informatiebeveiliging binnen complexe internationale organisaties.

Samenwerken?

Ben je zelfstandig security professional of wil je dat worden en wil je ook graag samenwerken? Dat kan! Wij zijn Security Risk Watch een samenwerkingsverband van security zelfdstandigen. Kijk of onze samenwerking bij jou past. Klik hier en ontvang onze informatiebrochure.

Onze partners

Brooks Communications

Reclamebureau Bon et Petit

Groot & De Lange