Over ons

Security Risk Watch is een security  en riskmanagement adviesbureau die op een verfrissende en persoonlijk betrokken wijze organisaties helpt om mensen, eigendommen en informatie te beschermen. Wij staan voor vernieuwende en efficiente oplossingen. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide kennis zijn wij breed inzetbaar.

Ons team

ing. Mike Zeegers RSE

Principal Security Consultant

Mike begeleidt als ervaren Security Professional (middel)grote ondernemingen en organisaties met het verder professionaliseren van de Security. Hierbij legt hij de focus vooral op strategisch (Beleid) en tactisch (Organisatie) niveau. Daarnaast fungeert Mike als interim- Security Manager en heeft hij zijn papieren om als Particulier Onderzoeker te fungeren. Kennis van de fysieke Security is zijn passie en waarbij hij niet alleen adviseert maar controleert.

ing. Ruben Zeegers CISSP CIPM CBP

Principal Security Consultant

Ruben is een ervaren Security professional die grote en complexe organisaties adviseert. Hij geeft advies aan het topmanagement op het gebied van vraagstukken over cyber-, fysieke en informatiebeveiliging. Activiteiten zijn beleidsontwikkeling, Security Management (ISMS), ISO 27001 compliance, Privacy, Risk Management, bedrijfscontinuïteit en bewustwording. Ruben is tevens actief als Security trainer, auteur en professioneel spreker.

Milan Hulleman CPO CBP

Principal Security Consultant

Milan adviseert als Security Professional grote en complexe organisaties op het gebied van fysieke beveiliging, privacy en informatiebeveiliging. Hij begeleidt organisaties in het opzetten van Security Management Systemen, Risk Management en NEN-7510 Compliance. Daarnaast bezit Milan veel kennis van operationele maatregelen waardoor hij fungeert als begeleider tijdens implementatietrajecten. Daarnaast is Milan actief als Particulier Onderzoeker. 

Onze security professionals

Onze security professionals zijn gespecialiseerd in fysieke beveiliging, informatiebeveiliging en privacy. Wij bieden ondersteuning bij: Opzetten inrichten management systeem, fysieke beveiliging, informatiebeveiliging (NEN7510 | ISO27001).